www.teigenstudio.no


Norwegian SummerPower 2005

Jahn Teigen med band


Torgeir & Kjendisene

99 % IRISH

Jonny Judas

Kennedys Klan

Cover Girls (se nyheter)

Return

Stage Dolls

Vestlandsfanden

Wigwam

Tod The CodStor Mil etter Mil turne med Jahn Teigen og band

Alle kjenner Jahn Teigen. Enten det er som Skjellett-mannen, Mil etter Mil, Grand Prix-artisten, This Year`s Looser, En Dags Pause eller som Optimist, Klovn Uten Scene……vi kunne fortsatt og fortsatt frem til hans nyeste CD, den kritikerroste ” Utkledd som meg selv”. Det finnes ikke mange A-kjendiser i Norge, men Jahn Teigen er definitivt en av dem!

Og han har blitt det på noe så positivt som godt humør, en fantastisk stemme og en sceneopptreden unge artister kan se og lære av.

Det har ikke alltid vært sånn. Jahn har også hatt sine opp og nedturer, som alle oss andre, men hvem teller vel tapte slag på seierens dag?? Og dessuten, hvem er bedre skikket til å snu nederlag til seier enn nettopp Jahn Teigen? Hans null-poenger i Internasjonal Melodi Grand Prix huskes best fordi han ikke hang med hodet, men var like blid. Det var sikkert ikke lett, men i alle land i Europa er det det de husker. Hvem var det som vant det året?? Noen historikere husker sikkert det også, men alle husker ”den glade taperen” fra Norge.

Når Jahn Teigen nå legger ut på norske veier igjen med fullt band og et repertoar smekkfullt av gamle og nye fulltreffere, er det med visshet om at han kommer til å synge filmmusikken til ganske mange nordmenns liv. Å få oppleve alle hitène, eller skal vi være så gamle at vi sier slagerne, ”live” på scenen igjen har vært manges drøm. Denne sommeren blir drømmen virkelighet. Du er herved invitert!!